fbpx

Zoekmachine Adverteren (SEA) bij Digital Monks®

Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij zijn gespecialiseerd in Google Shopping, Search- en Display advertentiecampagnes vanaf €1500 ad spend per maand. Wil jij net als onze andere klanten focussen op je eigen business en ons laten doen waar we goed in zijn?

Check mijn Google Ads account

Online adverteren op Google

Search Ads campaign

Je gebruikt Google als je op zoek bent naar info, locaties of naar producten en diensten. Aan de bovenkant en aan de onderkant van de zoekresultatenpagina vind je de tekstadvertenties. Het kan zeer effectief zijn wanneer je tekstadvertenties combineert met Shopping advertenties en dit steeds verder gaat uitbreiden. Stel concrete doelstellingen per campagne en stuur het daar op aan.

Display Ads campaign

Wij gaan verder dan alleen het schrijven van  objectieve en unieke teksten. Een uitgebreide concurrentie analyse laat ons meestal goed zien welke inhoud er exact nodig is om minstens net zo relevant te worden als de huidige top 5 in jouw markt in Google.

Shopping Ads campaign

In Google Shopping zijn mensen letterlijk op zoek naar jouw producten. Volgens Google doorloopt een gemiddelde internetshopper de orientatie fase (see), de overwegingsfase (think), actiefase (do) en servicefase (care). Door Shopping advertenties te vertonen bij de juiste online doelgroepen verhoog je de kans op nieuwe contactmomenten met potentiele klanten.

Doelgroeptargetting & re-marketing

Om het Google zo makkelijk mogelijk te maken om je website te indexeren, te begrijpen én te rangschikken is het van belang om je technische aspecten op orde te brengen. Denk aan je site speed, redirects binnen je domein, filter optimalisatie, etc. Ook voor hulp bij complexere migratietrajecten.

Waarom je met Digital Monks® wilt adverteren op Google

Ontwikkeld voor competitieve markten

Onze SEA specialisten zijn het gewend om op landelijk niveau te adverteren binnen de meest competitieve online markten. Tuurlijk willen wij je uitgebreid uitleggen waarom wij zo van SEA houden en wat voor resultaten wij daarmee boeken, maar je kunt dit beter vragen aan onze klanten. Bel je even op?

Winstgestuurde campagnes

Een hoge omzet is leuk als je ook een hoge winst hebt. Zodat je bedrijf kan groeien en je minder in je bedrijf kan werken en meer áán je bedrijf. Wat mag een transactie binnen je webshop kosten? Als je dat weet, dan kan je daar je online campagnes op aansturen en tegen ongeveer dezelfde winstgevendheid stap voor stap opschakelen.

Als het niet kan dan kan het niet

Regelmatig komen er bedrijven bij ons langs die we juist niet kunnen helpen, simpelweg wanneer er geen gróte verbeteringen meer mogelijk lijken te zijn of als er onvoldoende budget is. Als iets niet realistisch is dan zal je dat van ons horen, maar we zullen altijd ons best doen om in ieder geval uit te zoeken wat je ervoor nodig hebt.

Aantoonbare resultaten

Of je nou ‘from scratch’ moet beginnen of al een goedlopende webshop hebt, onze klanten houden ons aan het behalen van goede resultaten. We helpen je met het doorvoeren van verbeteringen op je website, bouwen je Ads account(s) verder uit en denken graag mee over je interne bedrijfsprocessen.

Geen wachttijden

Welke samenwerking je ook met ons hebt, je hebt altijd één contactpersoon en die voert ook het werk voor je uit. Je contactpersoon is in staat om adhoc aanpassingen door te voeren. Zodat je niet continu lang hoeft te wachten als er iets binnen je website of assortiment verandert. Maar ook als je ineens besluit om bijvoorbeeld een kortingactie te houden. 

Samenwerken met je partners

Bij ieder traject werken wij meestal samen met de webbouwers en online marketeers van onze klanten. Zij worden voorzien van advies, begeleiding en controle op het gebied van UX en SEO. Ook zijn wij in te schakelen bij complexe migratietrajecten of bij vragen vanuit externe samenwerkingspartners.