fbpx

Zoekmachine Marketing

Heb jij een webshop in een (té) competitieve markt?

Werk jij op landelijk niveau?

Digital Monks® is gespecialiseerd in Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Zoekmachine Advertising (SEA). Bezoek ons in Emmeloord

of neem direct contact met ons op:

Winnen in Google Organic Search

In jouw branche is waarschijnlijk iedereen al jaren bezig met SEO om de beste posities in Google te bemachtigen. Digital Monks heeft alle benodigde middelen ontwikkeld om daar binnen afzienbare tijd tussen te komen én voorbij te gaan. Je kan daar nu onderdeel van worden en samen succesvoller worden op internet.

Winstgevende advertentiecampagnes

Ben je nieuw met SEA of heb je geen grip op je kosten en opbrengsten?  Winstgevend adverteren is de juiste boodschap bij de juiste online doelgroepen vertonen en kort op de bal zitten. Wil je weten wat er mogelijk is binnen jouw Google Ads account? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Duizenden samenwerkingsverbanden

Digital Monks® is één van de weinige partijen in Nederland met wereldwijde linkbuilding mogelijkheden op de meest hoogwaardige blogs en magazines. Omdat we op ieder denkbaar platform kunnen publiceren weten we ook hoe we van jouw domein het meest autoritaire domein in jouw branche kunnen maken.

Big data

Wil je weten hoe groot jouw online markt is? Wie welk zichtbaarheidsaandeel heeft, wat realistische doelstellingen kunnen zijn binnen de gewenste tijdspanne en wat ervoor nodig is? Wij tracken dagelijks duizenden posities in de meest competitieve markten, waardoor een nauwkeurig beeld ontstaat van je opties.

Ervaringen

DigitalMonks is voor mij gewoon Robin en Roy en zij helpen mij om met mijn webshop een flink inkomen te genereren. Het tijdperk voor Digital Monks kan ik me niet eens meer voorstellen en dat is nog niet eens een half jaar geleden!  Net wat ik nodig had om dit jaar zakelijk te verdubbelen. Zeker een bedrijf wat ik starters kan aanraden, maar let wel op dat je niet té snel groeit en dat je daar intern op voorbereid bent”

“Roy heeft de afgelopen maanden cart blanche bij ons opgebouwd en door de intensieve samenwerking staan wij nu met bijna al onze  zoekwoorden op de eerste pagina van Google. Ik moet wel bekennen dat wij het in het begin lastig vonden om te beslissen, omdat we slechte ervaringen hebben met bureaus. Maar Digital Monks maakt het blijkbaar waar en legt eerst goed uit hoe het werk.  Wij zien hun al een extra team”.

“Robin is zeer gedreven en heeft hart voor onze zaak. Enorm persoonlijke benadering, bijna altijd bereikbaar; super. Zoek je een partner voor internetmarketing die met je mee beukt? Robin heeft mijn website gebouwd en het gehele online marketing traject neergezet. Op dit moment behaal ik op vrijwel al mijn zoekwoorden organisch topposities! Dus lekker bezig man! Zeker aan te bevelen!”

Gratis 1-op-1 consult

Tijdens dit gesprek leer ik jouw bedrijf en klanten iets beter kennen. Maar ook wat je de aankomende jaren graag wilt bereiken en hoe je dat zelf nu voor ogen hebt. Vervolgens ontvang je data over hoe jouw markt er online uit ziet. Je krijgt een verklaring van je huidige situatie én dat van je grootste concurrent in Google. Hier kan je zelf of samen mee verder.

i

Bespreek het plan

Als blijkt dat er voldoende online potentie in jouw bedrijf zit dan maak ik een uitgebreid plan van aanpak. Je krijgt dan zéér nauwkeurige doelstellingen én uitleg welke stappen er wanneer genomen worden. Op deze wijze wordt het meetbaar voor jezelf. Voor mij is het minstens net zo belangrijk om de doelstellingen te behalen. Zo groeien wij samen.

Van optimalisatie naar maximalisatie

Wanneer we de eerste doelen behalen is het belangrijk dat we doorpakken. Ik wil niet werken met iemand die het ‘prima vindt om onderaan te blijven staan’. Ik werk alleen met ondernemers die net zo ambitieus zijn als ik. Beuken tot we pagina dominantie bereiken. Want dat levert mij ook nieuwe klanten op.

Wat wil je weten over jouw Zoekmachine Marketing?