fbpx

Zoekmachine Optimalisatie

Leuk dat je ons hebt gevonden! Wij zijn gespecialiseerd in SEO. Heb je ooit al eens een zoekmachine optimalisatie bureau gezien waarvan álle klanten op de eerste pagina van Google staan? You made it!

Gratis SEO audit aanvragen

Onze SEO diensten

Linkbuilding op het hoogste niveau

Onze klanten hebben samen meer dan 10.000 top 3 posities in de meest aggresieve online markten en dat kunnen we ook laten zien. Dat komt o.a. omdat wij op vrijwel ieder denkbaar kwalitatief online magazine kunnen publiceren tegen zeer gunstige tarieven. Dit doen wij vooral in Nederland, Duitsland en Belgie.

SEO Copywriting

Wij gaan verder dan alleen het schrijven van  objectieve en unieke teksten. Een uitgebreide concurrentie analyse laat ons meestal goed zien welke inhoud er exact nodig is om minstens net zo relevant te worden als de huidige top 5 in jouw markt in Google.

Onpage begeleiding en controle

Google heeft als doel om het gehele internet in kaart te brengen en de meest relevante resultaten te vertonen aan haar gebruikers. Naast de juiste online autoriteit geven wij pro-actief advies, begeleiding en controle met als doel om de meest actuele en geoptimaliseerde onpage situatie te waarborgen.

Technische analyses

Om het Google zo makkelijk mogelijk te maken om je website te indexeren, te begrijpen én te rangschikken is het van belang om je technische aspecten op orde te brengen. Denk aan je site speed, redirects binnen je domein, filter optimalisatie, etc. Ook voor hulp bij complexere migratietrajecten.

Waarom je dit met Digital Monks® wilt doen

Duizenden hoogwaardige publishers

Veel bedrijven én bureaus vinden link building één van de meest lastige en kostbare onderdelen van SEO. Door onze samenwerkingen met de meest kwalitatieve blogs en magazines zijn wij in vrij korte tijd één van de meest sterke spelers in ons vakgebied geworden.

Werk met één contactpersoon

Niets is zo irritant als een nummertje te zijn van het bedrijf waarmee je samenwerkt. Bij Digital Monks® verdwijn je niet over de schutting. De man die je spreekt is ook de man die het voor je uitvoert. Vooral als je snel iets geregeld wilt hebben is dat een uitkomst voor veel MKB’ers.

Als je concurrentie té hoog is

Denk je echt dat je er niet tussen kan komen? Wij werken uitsluitend binnen de meest agresieve online markten, omdat wij de middelen hebben ontwikkeld om hier serieuze stappen in te kunnen zetten.

Meetbare resultaten

Zoekmachine Marketing draait om concrete doelstellingen. Weten wat de huidige situatie is en weten wat ervoor nodig is om bijvoorbeeld een bepaald zichtbaarheidsaandeel te behalen. Daarnaast achterhalen wij ook  wat je grootste concurrenten precies in hun schild uitvoeren.

Inkoopvoordelen

Behalve dat wij exact weten welke soorten en type links je nodig hebt om bepaalde doelstellingen te behalen, spenderen wij maandelijks duizenden euro’s aan kwalitatieve media. Hierdoor kopen wij onder gunstige inkoopvoorwaarden in, wat meestal resulteert in méér kwalitatieve links en betere posities.

Samenwerken met je partners

Bij ieder traject werken wij meestal samen met de webbouwers en online marketeers van onze klanten. Zij worden voorzien van advies, begeleiding en controle. Daarnaast worden wij vaak ingeschakeld bij complexere migratietrajecten.