fbpx

Link Building Specialisten

Digital Monks® is gespecialiseerd in externe optimalisatie en werkt uitsluitend met de meest kwalitatieve online blogs en magazines ter wereld. Mede hierdoor staan ál onze klanten in de meest competitieve markten op de eerste pagina van Google.

Bouw je net als onze andere klanten mee om op het hoogste niveau je online autoriteit uit te breiden? Laat je informeren.

Laat je linkprofiel uitpluizen

Wat ons anders maakt

Géén linkruil of dropcatch domains

Kies je ervoor om met Digital Monks® aan de slag te gaan, dan kies je voor hoogwaardige link building. Wij werken alleen met de meest autoritaire en kwalitatieve publishers samen. Dit zijn meestal bekende blogs die zelf ook veel eigen organische posities hebben.

Duizenden kwalitatieve domeinen

Binnen vrij korte tijd zijn wij waarschijnlijk één van de meest sterke spelers in ons vakgebied geworden. Onze  kwalitatieve link opties zijn inmiddels onuitputtelijk, net als onze budgetten wat voor serieuze inkoopvoordelen zorgt voor onze klanten, naast hun groeiende relevantie in de zoekresultaten.

Uitgebreide link research

Iedereen weet inmiddels dat Google voor een groot deel haar data uit je externe linkprofiel haalt om te beoordelen hoe relevant je bent op specifieke zoekthema’s. Het resultaat is dat bijna de hele wereld bezig is met link building. Het geheim achter link building zit niet in het aantal inkomende domeinen, maar in de verhoudingen in de linkprofielen van je concurrenten.

Transparant en permanent

Al onze klanten ontvangen minstens één keer per maand een overzicht van alle gerealiseerde linkplaatsingen inclusief uitgebreide uitleg. Linkplaatsingen zijn definitief en worden niet weggehaald mocht je toch besluiten om te stoppen.

Linkbuilding uitbesteden aan Digital Monks®

Werken met concrete doelstellingen

Veel bedrijven én bureaus vinden link building één van de meest lastige en kostbare onderdelen van SEO. Door onze samenwerkingen met de meest kwalitatieve blogs en magazines zijn wij in vrij korte tijd één van de meest sterke spelers in ons vakgebied geworden.

Werk met één contactpersoon

Niets is zo irritant als een nummertje te zijn van het bedrijf waarmee je samenwerkt. Bij Digital Monks® verdwijn je niet over de schutting. De man die je spreekt is ook de man die het voor je uitvoert. Vooral als je snel iets geregeld wilt hebben is dat een uitkomst voor veel MKB’ers.

Als je concurrentie té hoog is

Denk je echt dat je er niet tussen kan komen? Wij werken uitsluitend binnen de meest agresieve online markten, omdat wij de middelen hebben ontwikkeld om hier serieuze stappen in te kunnen zetten.

Aantoonbare resultaten

Zoekmachine Marketing draait om concrete doelstellingen. Weten wat de huidige situatie is en weten wat ervoor nodig is om bijvoorbeeld een bepaald zichtbaarheidsaandeel te behalen. Daarnaast achterhalen wij ook  wat je grootste concurrenten precies in hun schild uitvoeren.

Inkoopvoordelen

Behalve dat wij exact weten welke soorten en type links je nodig hebt om bepaalde doelstellingen te behalen, spenderen wij maandelijks duizenden euro’s aan kwalitatieve media. Hierdoor kopen wij onder gunstige inkoopvoorwaarden in, wat meestal resulteert in méér kwalitatieve links en betere posities.

Samenwerken met je partners

Bij ieder traject werken wij meestal samen met de webbouwers en online marketeers van onze klanten. Zij worden voorzien van advies, begeleiding en controle. Daarnaast worden wij vaak ingeschakeld bij complexere migratietrajecten.