fbpx

Online Marketing Consultancy

Schakel ons in wanneer je advies, begeleiding en controle nodig hebt wat je onpage situatie betreft. Wij sluiten regelmatig aan bij complexe migratietrajecten en werken samen met je webbouwer en andere partners.

Direct advies nodig voor je website?

Wat ons anders maakt

Één vast contactpersoon

Bij Digital Monks ben je geen nummertje. De man die je spreekt is de man die het voor je uitvoert. Wel zo makkelijk om iemand te hebben die alles van jouw online business afweet, er druk mee bezig is ook nog makkelijk bereikbaar is. Wij geloven sterk dat klanten altijd klant blijven zolang de resultaten goed zijn én de samenwerking goed verloopt.

Gespecialiseerd in premium media

Binnen vrij korte tijd zijn wij waarschijnlijk één van de meest sterke spelers in ons vakgebied geworden. Onze  kwalitatieve link opties zijn inmiddels onuitputtelijk, net als onze budgetten wat voor serieuze inkoopvoordelen zorgt voor onze klanten, naast hun groeiende relevantie in de zoekresultaten.

Ervaren techneuten

Al onze klanten staan organisch op de eerste pagina van Google, dus de meeste technische obstakels hebben we tot heden al meegemaakt. Hierdoor hebben we geleerd hoe je het zoekmachines zoals Google zo makkelijk mogelijk maakt om de inhoud van je website te begrijpen.

Geen lange contracten

Alhoewel een professionele online marketingstrategie meestal jaren duurt en nooit stopt, willen wij ondernemers de gewenste flexibiliteit bieden om zonder contracten te werken. Zolang wij goede resultaten behalen en doen wat wij zeggen vertrouwen wij erop dat je klant blijft en we het samen steeds beter gaan doen.

Onpage Consultancy

Technische audit

Met een technische audit onderzoeken wij álle technische aspecten waar zoekmachines zoals Google waarde aan hechten. Denk hierbij aan site speed, filter optimalisatie, redirects, gebroken links, etc.

Link research

Het linkprofiel geeft vaak een verklaring van de huidige organische posities en is bij uitstek geschikt om posities te voorspellen. Om concurrenten voor te blijven onderzoeken wij periodiek de verhoudingen in de linkprofielen van je online concurrenten. Deze bevindingen worden gebruikt bij het verder optimaliseren van je online autoriteit.

Advies en controle

Of je nou een nieuwe klant bent of een bestaande. Zowel aan de start als tijdens het traject zal je verschillende onpage adviezen ontvangen. Naast een makkelijke uitleg en een overzicht van alle openstaande taken, zorgen wij ook voor controlemomenten. Bijvoorbeeld om nieuwe aanpassingen te controleren op correctheid.

Content analyse

Soms kan één tabel een verschil maken om betere posities te realiseren. Om te beoordelen welke inhoud het meest relevant is onderzoeken wij de pagina’s van je grootste online concurrenten. Op basis hiervan brengen wij advies uit over hoe je de inhoud per pagina het beste kan inrichten.

Migratie begeleiding

Wil je jouw website vernieuwen of migreren naar een compleet ander platform? Vooral wanneer je goede posities hebt is het belangrijk om een migratiespecialist in te schakelen. Wij zijn zeer ervaren in het migreren van websites. Ook als je website uit meer dan 30.000 pagina’s bestaat. 

Samenwerken met je partners

Bij ieder traject werken wij meestal samen met de webbouwers en online marketeers van onze klanten. Zij worden voorzien van advies, begeleiding en controle. Daarnaast worden wij vaak ingeschakeld bij complexere migratietrajecten.